Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΚΑΛΑΜΑΚΙ, Greece
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΤΑ ΖΩΑ. ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΑ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΙΣΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΕΙΛΤΕ MAIL KAI AN ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΖΩΑΚΙ ΜΕ ΦΩΤΟ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG (SUGAR PUPPIES) ΤΟ MAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ puppies.sugar@gmail.com

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

COLLIE


Ιστορικό
Είναι απόγονος μιας πολύ παλιάς ράτσας σκύλων από την Σκωτία που φύλαγε και οδηγούσε πρόβατα και για την οποία έδειξε πολύ ενδιαφέρον η βασίλισσα Βικτωρία. Σήμερα είναι ένα κομψό σκυλί που οι περισσότεροι το φωνάζουν Λάσυ από το όνομα που είχε σαν πρωταγωνιστής στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά.
Περιγραφή
Είναι ένα κομψό και όμορφο σκυλί και αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές κατοικίδιων σκύλων συντροφιάς, ιδιαίτερα από οικογένειες. Είναι πιστό και αφοσιωμένο στην οικογένεια του και θα κάνει τα πάντα για να την προστατέψει. Είναι παιχνιδιάρικο, έξυπνο, ευαίσθητο και επιφυλακτικό με τους ξένους. Παρ' όλο που δεν είναι κατάλληλο για σκύλος φύλακας γαυγίζει πολύ εάν αισθανθεί κάποιο είδος απειλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου