Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΚΑΛΑΜΑΚΙ, Greece
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΤΑ ΖΩΑ. ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΑ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΙΣΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΕΙΛΤΕ MAIL KAI AN ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΖΩΑΚΙ ΜΕ ΦΩΤΟ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG (SUGAR PUPPIES) ΤΟ MAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ puppies.sugar@gmail.com

Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2009

ΤΖΑΚ ΡΑΣΕΛ ΤΕΡΙΕ


ΡΑΤΣΑ:

Τζακ Ράσελ Τεριέ, Τεριέ του Πατέρα Τζακ Ράσελ.


ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ:

Μεγάλη Βρετανία.


ΙΣΤΟΡΙΑ:

Η ράτσα αυτή οφείλει την υπάρξη της στον ιερέα Jack Russell, ο οποίος ήταν μανιώδης κυνηγός. Ήθελε να έχει ένα σκυλί που να συνεργάζεται με τα κυνηγόσκυλα και να τρυπώνει στις φωλιές των αλεπούδων. Έτσι έκανε διάφορες διασταυρώσεις και δημιουργήθηκαν δυο τύποι με βασική διαφορά το μέγεθος. Η μεγαλύτερη ράτσα ονομάστηκε Τεριέ του Πατέρα Τζακ Ράσελ και η μικρότερη απλά Τζακ Ράσελ Τεριέ.


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Είναι μικρόσωμο σκυλί με ύψος από 23 μέχρι 38 εκ. και βάρος από 5 μέχρι 8 κιλά. Έχει φαρδύ κεφάλι, αυτιά μικρά, σχήματος V και σκούρα μάτια. Το πυκνό τρίχωμα είναι τραχύ και ίσιο και τα χρώματα είναι ολόλευκο ή λευκό με καστανά σημάδια, μαύρες ή κίτρινες κηλίδες.ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ: Είναι ενεργητικό, δυνατό και γρήγορο σκυλί με αυτοπεποίθηση και υπομονή. Είναι φιλικό και ανεξάρτητο σκυλί.


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΖΑΚ ΡΑΣΕΛ ΤΕΡΙΕ:

Είναι σκύλος συντροφιάς, κοιμάται μέσα στο σπίτι, γαβγίζει πολύ και χρειάζεται μάδημα. Χρειάζεται λίγη τροφή και αρκετή άσκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου